Dels #12ous 11) Boi Ruiz arriba fins a intentar redefinir en cinc minuts la paraula i pràctica de “privatitzar”.

Després de….., després de la filtració o no filtració del pla d’esmicolar (d’ampliar ventalls i tal, que diu Boi Ruiz per despistar encantats), després d’un llarg llistat de bestieses de les que algunes volen quedar recollides en aquesta dotzena d’ous, entre elles el cinisme d’afirmar que la salut no és un dret, … per mirar d’esquivar responsabilitats de Govern? … i barrejant genètica, família i moralines……

I després que la OMS ja li hagués cridat l’alto, i ho fes ara també Amnistia Internacional, el Conseller de Salut encara prova una altra passada de rosca, i es posa a redefinir el mot privatitzar al seu gust i interessos.

Dijous 3 de novembre de 2011, el Conseller Boi Ruiz es creu amb la potestat de definir “privatitzar” com l’interessa, per quan, per cinc minuts? Pot ser sigui cosa de que, vistos plans i previsions sobre privatització de la sanitat, com recull notícia: el consejero ha optado por redefinir el concepto de privatización. (…)”

Perquè alguna cosa ha de dir, i després de tantes mentides i infàmies…., no ve d’un pam, oi?

Resulta que a partir d’ara el que entenem per privatitzar, no ho és, i en la formulació de Boi Ruiz, hem de passar a entendre que privatitzar és que al final ens haguem de gratar la butxaca, diu. Ens tracta d’estúpids i alimenta el conte de que és gratis. Sabem prou bé que no és gratis, i sabem molt bé la diferència entre sanitat pública i privada.

Sobre privatitzar, ho ha anat explicant molt clar i detalla l’Alfons Quintà al Diari de Girona, trobareu algun article recollit a: Crónica de un crimen: la privatización de la sanidad pública vista por A. Quintà

Molt millor atendre a Dempeus per la salut pública, com a altre exemple de treball clar i informatiu: Contrainforme sobre la privatització de la sanitat

“Hem trobat a la web de Acción + Reacción aquest contrainforme sobre la privatització de la sanitat, que explica breument perquè el model proposat per l’informe de la governança de l’ICS és altament perjudicial per als ciutadans.

A Dempeus podeu llegir dos post sobre aquest tema: Cataluña planea trocear la sanidad pública para abrirla al capital privadoCataluña prevé tres vías de entrada de capital para trocear la sanidad pública. També en parla i critica aquests plans de trossejament de l’ICS Alfons Quintà al Diari de Girona en un artícle molt recomanable: sanitat i indecència antidemocràTICA(…)”

Això mateix, no ens deixem cardar!

Ja és greu que el Conseller es cregui que és amo del significat de les paraules. I encara més greu, però, si ho deixem passar.

Anuncis

Quant a assembleabreda

Blog de l'assemblea de Breda
Aquesta entrada ha esta publicada en acció, comunicació, informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s