Dels #12ous 5) Sobre privatització, llei, Boi Ruiz, Govern, i equips, fan jocs d’ous i menteixen.

En marxa un 3er #tallscontraretallades 12 mentides de Salut i Govern

12 de novembre de 2011 #12ous una dotzena de mentides i infàmies del procés de #retallades

Llei i Conseller menteixen en obviar el valor (civilització) i el preu de la sanitat pública (molt+ barata) .

Aquí teniu el text de la llei: Ley 15/1997, de 25 de abril, sobre habilitación de nuevas formas de gestión del Sistema Nacional de Salud.

US FEM SABER QUE HI HA FEINA D’ANYS I MOBILITZACIÓ AQUESTA SETMANA contra aquesta llei: 10.11.2011: Concentración por la derogación de la ley 15/97

El próximo mes de noviembre se cumplen dos años desde que el PSOE se comprometió en el Congreso a modificar la ley que permite privatizar la sanidad (Ley 15/97).

De la llei, ens trobem que afirma d’entrada: a) dando prioridad a los establecimientos, centros y servicios sin carácter lucrativo. Així, al 86 ja fa joc estrany perquè, si es prioritza això, a més de prioritzar, com sosté, el caràcter de servei i públic, i donat que la sanitat pública és aproximadament un 70% més barata que la privada (OMS), què hi pinta: servicio sanitario con medios ajenos?

b) Al 96 es presenta una variació que no entenem. Per una banda diu que la gestió es limita a entitats públiques (pgf 5), i al paràgraf 7 hi torna amb: de gestión de los servicios a través de medios ajenos. Deu ser allò del directamente o indirectamente que diu al paràgraf 5.

Diem que fan jocs d’ous: ….directamente o indirectamente a través de la constitución de cualesquiera entidades de naturaleza o titularidad pública admitidas en Derecho. No és això un joc d’ous? De similars trobem al Conseller en parlar dels plans, la situació, valoracions, gens clars, i marejant termes.

També afirmem que menteixen, llei i conseller. Ho fan en obviar el detall del què suposa la diferència de despesa públic-privat. I cal afegir que en parlar de sanitat, el ser privada i pública, les fa coses de naturalesa diferent. Ho observem prou bé, la sanitat pública és signe de civilització, i la privada i privatització ho són de selecció econòmica de bèsties. Encara que hi hagi qui ho trobi normal, el que cal és que deixem de veure normal el ser bèsties.


Quant a assembleabreda

Blog de l'assemblea de Breda
Aquesta entrada ha esta publicada en comunicació, informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s