2n #tallscontraretallades 1 d’octubre de 2011

En marxa el 2n #tallscontraretallades.

Ens queixem, tallem carreteres, perquè abans de deixar sense urgències nocturnes a la gent es poden retallar moltes altres coses. En recolzament i mirant d’aplegar la força de tantes mobilitzacions i bones raons presentades,  contra les retallades socials en general, i les de la sanitat com un gran límit. També per a fer créixer #unitspelCAP i qualssevol acció contra el tancament d’urgències i precarització de l’assistència i treball sanitari, presentem el 2n #tallscontraretallades.

A punt?

Duem dies i dies mirant de fer que no fos necessari, però …. cal un segon tallscontraretallades. El plantejament del 1er el trobeu a aquesta pàgina, podem afegir ara:

No s’aturen les mobilitzacions, i les raons del govern són inacceptables. A la econòmica li podem respondre a moltes bandes, per exemple: Mentre el govern deixa a les persones desateses i sense els serveis més bàsics per a la vida, i posant com a excusa la manca de diners, veiem que altres partides totalment prescindibles no s’han tocat. Entenem que la situació econòmica és complicada, però és justament per això que cal prioritzar millor el que es fa amb els diners que hi ha.

A la raó de poder, o la justificació que ens donà el dia 17 a Sant Hilari Sacalm el MH president, de que el nombre de vots del partit de govern legitima les retallades, hem de respondre: per una banda que al programa electoral més aviat es diu el contrari del que es fa en relació a la sanitat, i que de tota manera,  hi ha coses que cap majoria política no pot justificar, com l’atac a drets bàsics. Per altra banda hem de respondre: La sanitat és l’últim que es retalla, no es toca! La salut és el primer, i la nostra salut no és un negoci! Parlem de drets bàsics i de justícia, i la raó dels pressupostos tampoc no val, és una petició de principi, una excusa fora de lloc.

1.- Per a prendre’n nota de llocs i talls, comenteu aquí, o envieu correu a:

moviment.ter.brugent@gmail.com

assembleabreda2011@gmail.com

Anoteu: hora, lloc, i si voleu, lema, consigna…

2.- Feu tota la difusió que pugueu, a la xarxa d’internet i a la del carrer. Ara ràpid per a fer les comunicacions als Mossos d’Esquadra, i després per la bona preparació i marxa del 2n tall. I compartiu també el que escriviu sobre els talls. Comenteu aquí, o a twitter amb la etiqueta #tallscontraretallades, o enviant detalls @tallsiretalls.

3.- Aquí teniu un exemple de comunicació de l’acció, si us serveix de model i adaptar-ho al vostre lloc i tall.

DIRECCIO GENERAL DE POLICIA

MOSSOS D’ESQUADRA DE LA SELVA

POLICIA MUNICIPAL DE HOSTALRIC.

Els sotasignats

Com a portaveus de

______________________________________________________________________

Informa de la realització del següent acte: Aturem-nos un moment! Manifestació i talls contra retallades

Lloc: Hostalric

Data: el dissabte, 1 d’octubre de 2011

Hora i duració: a partir de les 11 del matí i fins les 13.00

Forma: concentració als  accessos de la Autopista AP7 i a la rotonda de la variant Hostalric – Autopista – Maçanet – Massanes. La circulació de vehicles es tallarà en intervals de 5 minuts, tornant a obrir la circulació durant els 15 minuts següents i tornant a tallar-la els següents 5 minuts i així successivament

Finalitat: Realitzar un acte en protesta respecte a la intenció del Departament de Sanitat de suprimir les urgències nocturnes als CAP’s de la Comarca de la Selva i conscienciar a la ciutadania de la gravetat que aquesta mesura pot significar en una zona de petits nuclis amb carreteres plenes de revolts i habitualment glaçades durant les nits dels mesos d’hivern. Amb aquesta acció volem demanar a les autoritats sanitàries de Catalunya que ens escoltin i atenguin les nostres reivindicacions i siguin sensibles a les nostres preocupacions. Com a ciutadans tenim aquest dret que fins ara se’ns ha negat.

Mesures de seguretat: sol·licitem prenguin les que considerin necessàries, donat que afecta la circulació.

La organització preveu: Armilles reflectants (les durem les persones que ens mourem en la via) i senyalització a les tres vies d’accés que avisen del tall i de l’acte, demanant s’afluixi la marxa (dues o tres a cada via).

Atentament,

Data,

Anuncis

Quant a assembleabreda

Blog de l'assemblea de Breda
Aquesta entrada s'ha publicat en acció, comunicació, informació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a 2n #tallscontraretallades 1 d’octubre de 2011

  1. Retroenllaç: Davant tanta suficiència, CAP al 2n #tallscontraretallades 1 d’octubre de 2011 «

  2. Retroenllaç: 2on #TallContraRetallades @

  3. Retroenllaç: CAPs ocupats, #unitspelCAP: la millor recepta contra els abusos de poder de les #retallades. «

  4. Retroenllaç: 12 nits #unitspelCAP Atents als nostres sentits, i Salut no ens cardarà! II. «

  5. Retroenllaç: 2n Talls contra retallades « Sant Hilari Sempre Obert

  6. Retroenllaç: Talls el proper 1 d’octubre @MovimentTB | Contra les Retallades

  7. Retroenllaç: 17 nits d’ocupació i CAP al 2n #tallscontraretallades l’1 d’octubre. «

  8. Retroenllaç: En marxa un 3er tallscontraretallades 12 mentides de Salut i Govern | Talls contra Retallades

  9. Retroenllaç: És senzill 1: Les #retallades socials es fan sota engany del govern. Aturem-ho. | Talls contra Retallades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s